Fietsen in en rond Brugge

Nadat vorige week de sterren van het wielrennen Brugge en omstreken onveilig hebben gemaakt, wil je misschien zelf wel eens Brugge en de polders ontdekken per fiets. Voor al deze mensen kunnen we volgende site aanraden: routeyou.com. Op deze site vind je namelijk een 100 tal fiets- en wandelroutes terug om en rond Brugge. We kunnen zeker een bezoekje aan Damme aanraden (er lopen daar tegenwoordig naar het schijnt zelfs te weinig toeristen rond). Mensen met een mindere conditie kunnen terecht in de elektrische scooter shop aan de Gent poort. Vanaf 1 mei kun je daar ook terecht voor het huren van een elektrisch scootertje om door de polders tot aan de zee te scooten!

EmailLinkedInShare
This entry was posted in Uitgaan and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy anti-spam password:

* Paste password here:

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>